Klantenbeoordelingen

 • goede stiften

  goede stiften. 2 stiften waren voldoende voor hele woonkamer en keuken.
  13-3-2018
 • Voegenverf Donkergrijs / Antraciet

  Ik zag hier alleen maar positieve reviews (stiekem had ik twijfels of de reviews echt zijn). Maar toch had ik donkergrijze voegenverf besteld. Volgende dag was het pakketje netjes geleverd. Meteen aan de slag gegaan met het verven van de voegen in woonkamer. Na de eerste voeg geverfd te hebben dacht ik de positieve reviews op de website zijn echt! Hierbij geef ik ook een dikke 5 sterren voor jullie product! Groetjes, Esther Voskamp
  7-3-2018
 • Voegenstift wit

  Ik was eerst wat sceptisch, maar wat een super spul! Mijn voegen zien er weer als nieuw uit! En mijn badkamer is er helemaal van opgefrist.
  4-3-2018
 • Voegenstiften donkergrijs

  Super super super goede voegenstiften. Zeker het geld waard. Ook de klantenservice is erg behulpzaam. Dank jullie wel!!!
  26-2-2018
 • voegenstift

  Na chat contact met de klantenservice heb ik besloten om voegenstiften te gaan bestellen. De bestelling werd netjes binnen 24 uur geleverd. Waarvoor dank! De voegen zien er weer zo goed uit als 5 jaar terug toen ze nog nieuw waren.
  23-2-2018
 • Voegenstit donkergrijs

  In een woord geweldig! Met de voegenstiften heb ik alle voegen in badkamer en keuken geverfd. Wel jammer dat mijn bestelling 1 dagje te laat aankwam.
  13-2-2018
 • Voegenstift werkt!

  Ik heb gisteren en vandaag de voegen van onze badkamervloer ingekleurd met antraciet voegenstift. Het is prachtig geworden. Aanvankelijk lukte het niet goed, omdat ik de stift niet indrukte voordat ik een voeg behandelde. Moet je goed op letten, anders komt er te weinig inkt uit de stift en slijt de punt onnodig snel. Wat ik deed: op het 'kruispunt' van de voegen de pen indrukken en dan de stift in 1 rustige beweging door de voeg heen trekken. Dan werkt het perfect. Al met al een heel leuk klusje met prachtig resultaat: nieuwe vloer voor je gevoel
  3-2-2018
 • Super tevreden klant

  Niet te geloven hoe het allemaal snel en makkelijk kan. Ik besteed elke maand uren om de voegen in de badkamer en keuken schoon te maken. Binnen no-time zagen ze er weer als nieuw uit. Ook de service is geweldig! De bestelde voegenstiften waren de volgende dag binnen. Gr, Manon
  29-1-2018
 • Mooi resultaat en goede service!

  Had voor onze voegen in de woonkamer stiften besteld maar de kleur bleek te donker. Helaas was de ruiltermijn inmiddels verstreken maar na contact met Jeffrey te hebben gehad kon ik de stiften alsnog omruilen tegen de juiste kleur. Super service! Inmiddels de nieuwe stiften gebruikt en het resultaat is prachtig.
  25-1-2018
 • Al 3 maanden voegen geverfd

  Al 3 maanden zijn onze voegen in de woonkamer, keuken en badkamer geverfd met jullie voegenstiften en voegenverf. De voegen zien er nog steeds hartstikke goed uit. Hulde!
  19-1-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *