Klantenbeoordelingen

 • Voegenstift

  Sinds kort hebben we een huis gekocht en we zijn op een punt na erg blij mee: de voegen in de badkamer en keuken. We hadden er alles aan gedaan om ze weer schoon te krijgen maar het is ons niet gelukt. Op internet ging ik opzoek naar een oplossing en ik kwam direct op jullie website terecht. Ik heb eerst één voegenstift besteld om uit te testen. De bestelling kwam heel snel binnen (mijn complimenten daarvoor). Daarna heb ik nog 4 stuks besteld. Na het verven bleek dat ik 1 stift teveel had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice en ik mocht deze gewoon terug sturen en geld terug krijgen. We zijn erg blij met de service en jullie producten. Echt een aanrader!
  17-9-2017
 • voegenverf donkergrijs/antraciet

  snel, geweldige service, en super goed product!
  13-9-2017
 • Snelle service en goede kwaliteit

  De verf is makkelijk online te bestellen en je hebt de verf al binnen 24 uur in huis. De verf is ook makkelijk in gebruik.
  4-9-2017
 • Supersnelle service en goede producten

  Ging het bij alle webshops maar zo , je krijgt een goed product ,deskundig advies en een supersnelle service. Kortom deze webshop en zijn producten kan ik een ieder aanbevelen.
  1-9-2017
 • Voegenverf donkergrijs

  Zeer goede ervaring. Snelle levering en erg gebruiksvriendelijk. Ik wilde witte tegels en donkere voegen en het resultaat vind ik erg mooi geworden met de verf.
  27-8-2017
 • Mijn ervaring na 7 maanden

  Hoi Jeffrey, zoals beloofd schrijf ik even mijn ervaring hier. 7 maanden geleden had ik mijn voegen van keuken en badkamer met grijze voegenstiften geverfd. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het niet verwacht had dat de geverfde voegen zolang goed zouden blijven, vooral in de badkamer niet. Maar tot mijn verbazing zien ze er nog steeds uit alsof ik ze gisteren geverfd heb. De grijze kleur is nog steeds uitstekend. Zeker een aanrader!
  21-8-2017
 • Grijze voegen stift

  Aannemer had ons geadviseerd om lichtgrijze voegen te doen voor onze donkere tegels. Maar helaas vinden wij de voegen nu te licht. Donderdag contact opgenomen met Voegenstift.nl en werd ons geadviseerd om grijze voegen stiften te kopen. Op de zelfde dag nog besteld en vrijdag hadden we de voegen stiften binnen. We zijn erg blij met het eindresultaat. Het ging veel sneller dan we gedachten hadden.
  19-8-2017
 • Klantgericht

  Klantgericht: ik heb eens een paar keer besteld, geannuleerd en weer besteld. Een zeer snelle levering. Gr, Bianca
  14-8-2017
 • Voegenstift

  De voegenstift binnen 24 uur ontvangen en direct mee aan de slag gegaan. De verf is in 1x dekkend. Top!
  10-8-2017
 • Gewoon geweldig!

  Met de zwarte voegenstift de voegen van onze zwarte keukenvloer gekleurd. Gaat heel vlot en prachtig resultaat!
  7-8-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *