Klantenbeoordelingen

 • Stiften

  10x betere kwaliteit dan andere merken die Bol.com verkoopt. Erg tevreden over de kwaliteit en snelle service.
  13-6-2017
 • Chatten

  Top service, zelfs op zondag staan ze te woord via de chat op de website.
  4-6-2017
 • voegen woonkwamer

  Ik heb de oude voegen van 25 jaar oud in de woonkamer bij mijn ouders met de voegenstiften geverfd. De voegen zien er weer super uit. Zelfs de tegels ogen nu mooier. Super goede service en snelle levering. Ik ga binnenkort ook voor ons huis een paar bestellen.
  3-6-2017
 • Zeer tevreden

  Wij hebben meerdere producten van voegenstift.nl uitgeprobeerd. Zeer tevreden over de kwaliteit, prijzen, klantenservice en snelle levering. Gr, BUDGET BOUW
  25-5-2017
 • Top product

  Ik ben een vloerlegger en ik heb laatst mooie tegels bij een klant gelegd maar ze waren niet blij met de ingewassen voegen kleur. Zij vonden dat te licht voor de tegels. Uitkrabben was geen optie (duurt te lang en grote kans dat de tegels beschadigen). Daarom heb ik bij jullie donkergrijze voegenstiften besteld. Gelukkig vond de klant de kleur erg mooi. Volgende keer hoef ik niet meer te zweten als de klanten de voegenkleur niet mooi vinden. De stiften zijn erg makkelijk te gebruiken.
  11-5-2017
 • Snelle levering en betrouwbaar.

  Snelle levering en betrouwbaar.
  11-5-2017
 • België

  Na 2 dagen heb ik netjes mijn bestelde voegenverf binnen gekregen. Hiermee heb ik de voegen in de badkamer geverfd. Het is heel makkelijk om met de mee gekregen kwasten te werken. Zoals mij werd verteld door de klantenservice kreeg ik de verf van de tegels met een natte doekje af.
  9-5-2017
 • Goede oplossing

  Hierbij mijn ervaring met het gebruik van voegenstiften. Ik heb 2 witte voor de badkamer en 1 zwarte voor de keuken besteld. Pluspunten: eenvoudig te gebruiken en stinkt niet, vlekken na knoeien makkelijk van de tegels verwijderd met een vochtige doekje, kleur was volgens verwachting, tevreden met uiteindelijke resultaat. Minpunten: levering was een dag te laat, waarschijnlijk door goede vrijdag.
  27-4-2017
 • Retourneren

  Ik had teveel voegenstiften besteld en de niet gebruikte heb ik weer teruggestuurd. Na 3 dagen stond mijn geld weer op de rekening.
  21-4-2017
 • Bedankt Jeffrey!

  Eerst wil ik Jeffrey bedanken die altijd mij te woord stond en al mijn vragen heel snel beantwoordde. Ik heb vandaag mijn bestelde voegenverf binnen gekregen en ben gelijk aan de slag gegaan in de badkamer. Binnen één uur had ik alle voegen in mijn badkamer geverfd. De verf is erg goed weg te krijgen van de tegels (waar ik me heel erg zorg om maakte). Onze badkamer ziet er nu al heel erg mooi uit. Nog even wachten totdat de verf weer droog is en we kunnen weer gebruik maken van onze badkamer. Hartelijk bedankt voor jullie snelle en vooral vriendelijke service!
  12-4-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *