Klantenbeoordelingen

 • Voegenverf=uitstekend

  Vorige week aan de slag gegaan met de voegenverf in de badkamer. In no time alle voegen opnieuw ingekleurd en laten drogen. Ze zijn weer als nieuw, en dat doet ons goed! Erg blij met het eindresultaat. Geleverde kwasten waren ook echt ideaal!
  7-8-2017
 • Verkeerde bestelling

  Per ongeluk had ik een dikke stift van 15mm besteld. Helaas heb ik die gelijk open gemaakt en uitgeprobeerd. Nu willen ze deze niet meer terug nemen omdat het al gebruikt is. De kleur is wel wat ik zocht. Dus ik moet nu weer een dunne stift van 5mm gaan bestellen om mijn werk af te krijgen.
  6-8-2017
 • Goede service

  Klantvriendelijke mensen op de chatservice. Vrijdag besteld en zaterdag was mijn bestelling binnen.
  6-8-2017
 • Voegenverf

  Op Youtube was ik opzoek naar hoe ik de voegen in de badkamer weer wit kan krijgen en ik kwam op jullie kanaal terecht. Na het zien van jullie filmpjes heb ik gelijk voegenverf besteld. Levering was erg snel. De verf is heel makkelijk aan te brengen en de meegeleverde kwasten zijn heel handig. Mijn dank is groot!!!!
  4-8-2017
 • Goed product

  Twee weken geleden had ik op een andere webshop voegenstift van Edding besteld. Dat was echt een slechte koop. Kleuren waren na 1 week al verdwenen en de stiftpunt was ook snel versleten. Via collega's op werk kwam ik op jullie webshop. Ik heb jullie voegenstift gebruikt en ik ben zeer tevreden erover. Stevig stift en goed verf.
  2-8-2017
 • dunne voegenstift wit

  uitstekend product! mijn doucheruimte is oud. ik gebruikte deze stift op de hele binnenkant van de douche en het ziet er fantastisch uit.
  2-8-2017
 • Donkergrijs/antraciet kleur

  De donkergrijs/antraciete kleur is echt een kolenachtige kleur. Super goed!!!
  28-7-2017
 • bijzonder goed advies en snelle levering

  Ik had enkele vragen over voegenstfiten en heb een bijzonder snel, uitgebreid en duidelijk advies gekregen. Ook mijn vervolgvragen werden bijzonder goed beantwoord. Daarnast was de levering correct en snel. Absolute aanrader!
  26-7-2017
 • 5 maanden later...

  Via de mail heb ik een verzoekje gekregen om een review te schrijven gezien ik al bijna 5 maanden terug voegenstiften had besteld. Hierbij mijn review: ongeveer 5 maanden terug had ik zwarte voegenstiften besteld en daarmee had ik de voegen in de badkamer en doucheruimte geverfd. De voegen zien er nog steeds als nieuw uit. En zoals het op de website staat heb ik echt geen last meer van schimmel. De voegen zijn nog steeds hartstikke zwart... Ik geef 4 sterren omdat mijn bestelling destijds paar dagen te laat binnen kwam. Als ik me nog goed kan herinneren was er toen iets fout gegaan bij de leverancier. Maar goed, over het algemeen ben ik zeer tevreden en zeker een aanrader. Groeten, Bert.
  23-7-2017
 • supergoed

  goede kwaliteit en service en zonder enige moeite de voegen in badkamer en benden vloervoegen geverfd. nog bedankt hiervoor.
  21-7-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *