Wegens succes verlengd! 25% korting geldig t/m Maandag 27 September op alle voeg en kit producten. Klik hier om alle afgeprijsde artikelen te bekijken.
GRATIS verzending vanaf €30,–
Levering binnen 48 uur
Klanten beoordelen ons met een 9/10
Klantenservice 24/7 ook in het weekend
Contact

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: Voegenstift.nl
Adres: Lingewei 41
Postcode: 4004LK Tiel
E-mail: [email protected]
KvK: 77799402
BTW nr: NL861149890B01

(Let op: Het bovengenoemde adres is geen bezoekersadres)

 

Per e-mail:

Het meeste contact met onze klantenservice verloopt via de mail. Wij reageren snel op uw vragen per e-mail en kunnen uw vraag goed afhandelen, doordat u ons de tijd gunt om uw vraag correct te beantwoorden. Onze reactie krijgt u meestal nog dezelfde dag, maar altijd binnen twee werkdagen. Wilt u ons bereiken per mail? Stuur direct een mail naar [email protected]

Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht of aanpassen van uw bestaande bestelling, vragen wij u vriendelijk om de ordernummer in de mail te vermelden. Anders wordt uw mail niet in behandeling genomen.

 


Per chat:

Wilt u snel en persoonlijk advies? Onze chat-klantenservice medewerkers zijn elke dag (ook in het weekend) van 9:00 tot 23:59 online om al uw vragen te beantwoorden. Veelgestelde vragen:

Klik hier om de antwoorden op de veelgestelde vragen aan Voegenstift.nl te bekijken. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen.

 

 

Verzenden & retourneren:

Klik hier voor meer informatie over onze levering, omruilen en retourneren. 

GRATIS verzending

Bij bestellingen vanaf €30,–

Levering binnen 48 uur

Bestellingen vóór 17:00

Gemiddelde beoordeling 9/10

+10.000 klanten gingen u voor!

Klantenservice 24/7

Ook in het weekend