Wegens succes verlengd: 25% korting alleen VANDAAG nog geldig op ALLE producten. Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!
GRATIS verzending NL & BE vanaf €29,–
Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!
Klanten beoordelen ons met een 9/10
Achteraf betalen (30 dagen)
Contact

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: Voegenstift.nl
Adres: Lingewei 41
Postcode: 4004LK Tiel
E-mail: [email protected]
KvK: 77799402
BTW nr: NL861149890B01

(Let op: Het bovengenoemde adres is geen bezoekersadres)

 

Per e-mail:

Het meeste contact met onze klantenservice verloopt via de mail. Wij reageren snel op uw vragen per e-mail en kunnen uw vraag goed afhandelen, doordat u ons de tijd gunt om uw vraag correct te beantwoorden. Onze reactie krijgt u meestal nog dezelfde dag, maar altijd binnen twee werkdagen. Wilt u ons bereiken per mail? Stuur direct een mail naar [email protected]

Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht of aanpassen van uw bestaande bestelling, vragen wij u vriendelijk om het ordernummer in de mail te vermelden. Anders wordt uw mail niet in behandeling genomen.

 


Per chat:

Wilt u snel en persoonlijk advies? Onze chat-klantenservice medewerkers zijn elke werkdag van 9:30 tot 18:00 online om al uw vragen te beantwoorden. 

 

Bij vragen over uw bestelling, problemen met een product of de levering of ander contact na uw bestelling kunt u het beste een mailtje sturen in plaats van de chat te gebruiken.Veelgestelde vragen:

Klik hier om de antwoorden op de veelgestelde vragen per product te bekijken. Misschien zit het antwoord op uw vraag over uw product er al tussen.

 

 

Verzenden & retourneren:

Klik hier voor meer informatie over onze levering, omruilen en retourneren. 

 

Als u zeer kort voor 17:00 uw bestelling plaatst kan het voorkomen dat deze niet meer dezelfde dag nog verzonden kan worden afhankelijk van drukte. 

 

GRATIS verzending NL & BE

Bij bestellingen vanaf €29,–

Snelle levering

Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!

Achteraf betalen

Binnen 30 dagen