Wegens succes verlengd: 25% korting alleen VANDAAG nog geldig op ALLE producten. Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!
GRATIS verzending NL & BE vanaf €29,–
Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!
Klanten beoordelen ons met een 9/10
Achteraf betalen (30 dagen)

Permanent vieze of verkleurde voegen schoonmaken? Zo gedaan met deze gouden tips!

  • Geplaatst op
  • Door Fleur Vos
Permanent vieze of verkleurde voegen schoonmaken? Zo gedaan met deze gouden tips!

Permanent verkleurde of vieze voegen schoonmaken? Lees deze twee gouden tips! Duizenden mensen gingen je voor. Klik op dit artikel en zie de Before&After foto's van mensen die onze tips hebben gevolgd.

Zijn je voegen oud of vies? Dan kan het een heel naar gezicht zijn als je hier elke dag tegenaan kijkt in de douche, bij de wastafel en zelfs in de keuken! Veel mensen vragen zich af hoe ze die voegen schoon kunnen krijgen, zonder de tegels en voegen te hoeven vervangen. In die gevallen wordt vaak gedacht aan gebruiken van een chemische reiniger om de voegen te bleken. Echter zorgt dit er voor dat de voegen zwakker worden en juist slechter gaan presteren. Ze nemen door die verzwakking meer vocht op en zullen dus sneller vergelen en viezer worden. In dit artikel vind je een aantal tips hoe jij je voegen weer helemaal fris krijgt!

 

Tip 1: Voegen tijdelijk opfrissen

Wanneer je de voegen op wilt frissen is het belangrijk dat je weet dat de meeste artikelen op de markt een tijdelijke oplossing bieden. Deze vaak chemische producten zijn dan ook niet geschikt voor een doeltreffende, natuurlijke aanpak. Deze producten zijn dan ook slecht voor het milieu en niet erg doeltreffend. Echter zijn er ook goede producten die je helpen bij het permanent opfrissen van je voegen. Lees hieronder Tip 2.

 

Tip 2: Voegen permanent opfrissen

Wil je het werk vooral snel en goed geklaard hebben? Kies dan voor een ideale Voegenstift waarbij je gemakkelijk en gericht langs de voegen op kunt gaan die verouderd zijn. Doordat de verf in de Voegenstift op waterbasis is en water- en vlekbestendig is zorg je niet alleen dat de voegen er weer zo goed als nieuw uitzien, maar ook dat je de voegen ook beschermd tegen allerlei soorten verkleuringen. Hierdoor is het vernieuwen van de voegen met de Voegenstift permanent en 100% waterafstotend. Dit hoef je dus niet elk jaar te doen. Mocht je nou met een heel grote hoeveelheid oude voegen te maken hebben, kun je altijd kiezen om gebruik te maken van Voegenverf. Dit doet hetzelfde als de Voegenstift, maar is voor grotere oppervlakken. De Voegenstift is gemakkelijk in het gebruik en het is bijna onmogelijk om te knoeien. Door de handige kop van de stift, kun je bijna niet naast de voegen stiften en kun je ook nooit te veel gebruiken.

 

Recensies – Wat vindt men van de Tulipaint Voegenstiften?

Tulipaint Producten (Voegenstift en Voegenverf) bestaan al sinds 2015 met een gemiddelde klantentevredenheid score van 9,3 op basis van duizenden klantenbeoordelingen! Alle reviews zijn door een Nederlandse externe en onafhankelijke partij (Klantenvertellen.nl) verzameld. Klik hier om alle reviews te lezen 

 

Before & After foto's van onze klanten

Ben jij ook benieuwd naar de Before&After foto's van mensen die je voor gingen? Klik dan hier om alle Voor en Na foto's te bekijken.

 

Bekijk hieronder ook hoe de Voegenstift werkt:

 

Interesse in Voegenstift?

Ook jij kunt jouw voegen laten stralen, net als duizenden klanten die onze Tip 2 hebben gevolgd. Klik hieronder op het Voegenstift plaatje om de Voegenstift product-pagina te bekijken en aan de slag te gaan met de goedkoopste, eenvoudigste manier om jouw voegen permanent schoon te maken en vooral te behouden! 

Tulipaint Voegenstift

GRATIS verzending NL & BE

Bij bestellingen vanaf €29,–

Snelle levering

Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!

Achteraf betalen

Binnen 30 dagen