Wegens succes verlengd: 25% korting alleen VANDAAG nog geldig op ALLE producten. Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!
GRATIS verzending NL & BE vanaf €29,–
Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!
Klanten beoordelen ons met een 9/10
Achteraf betalen (30 dagen)

Uitgebreide handleiding Tulipaint Voegenstift

  • Geplaatst op
  • Door Fleur Vos
Uitgebreide handleiding Tulipaint Voegenstift

Deze handleiding is vrij lang, er zijn 5 linkjes toegevoegd, deze vindt u hieronder. Klik op een van de linkjes om direct naar het desbetreffende onderwerp te navigeren. Natuurlijk kunt u ook op uw gemak de gehele handleiding doorlezen.

1. Moeten de voegen eerst worden voorbehandeld?
2. Hoe gebruik ik de Tulipaint Voegenstift?
3. Andere methoden voor het herstellen van vieze voegen.
4. Waarom de Tulipaint Voegenstift de beste keuze is?
5. Recensies - wat vindt men van onze Voegenstiften?

 

Voegen worden na verloop van tijd vuil. Dat is onvermijdelijk. Een van onze klanten heeft dit kort en bondig samengevat, dit is voor iedereen herkenbaar…

 
“ Sinds kort hebben we een huis gekocht en we zijn op een punt na erg blij mee: de voegen in de badkamer en keuken. We hadden er alles aan gedaan om de voegen weer schoon te krijgen maar het is ons niet gelukt. 
 


Komt u dit ook bekend voor?

Voor veel mensen is het antwoord op vuile voegen: Veel schrobben, zweten en meestal veel frustratie. Negeer wat anderen zeggen, er is een nog eenvoudigere manier om uw vieze en verkleurde voegen schoon te maken zonder een hele boodschappenlijst met ingrediënten zoals citroenen, azijn en soda. Want drukke mensen hebben daar geen tijd voor! Slimme mensen kiezen gewoon voor de meest voor de hand liggende oplossing: De Tulipaint Voegenstift!

Het probleem is dat niet alle voegenstiften op de markt gelijk gemaakt zijn, en dat is precies de reden waarom deze klant koos voor een andere oplossing:

 
“ Op internet ging ik opzoek naar een oplossing en ik kwam direct op jullie website terecht. Ik heb eerst één voegenstift besteld om uit te testen. De bestelling kwam heel snel binnen (mijn complimenten daarvoor). Daarna heb ik nog 4 stuks besteld. Na het verven bleek dat ik 1 stift teveel had besteld. Contact opgenomen met de klantenservice en ik mocht deze gewoon terug sturen en geld terug krijgen. We zijn erg blij met de service en jullie producten. Echt een aanrader! 
 

 

1. Moeten de voegen eerst worden voorbehandeld?

Ja, het ontvetten van de voegen is essentieel voor een goede hechting tussen de voeg en voegenverf. Voor een permanent eindresultaat moeten de voegen vooraf 100% vetvrij zijn zodat uw voeg de verf goed kan intrekken. Voor het ontvetten van de voegen adviseren we Tulipaint Ontvetter te gebruiken. Tulipaint Ontvetter op basis van enzymen zorgt er voor dat vetten niet alleen worden losgemaakt van de voegen, maar tevens moleculair worden afgebroken. Een uniek product op de markt! Dit proces zorg er voor dat de vetten geheel vanzelf verdwijnen en verspreiding van de vet restanten niet meer plaatsvindt. Dit laatste is bij veel andere producten op de markt wel het geval. Door de wijze van werken van de enzymen die wij in dit product hebben geïntroduceerd krijgt u het beste resultaat mogelijk.

 

 

2. Hoe gebruik ik de Voegenstift?

De Voegenstift is erg makkelijk te gebruiken. Volg deze duidelijke instructies om ervoor te zorgen dat ook uw voegen er weer als nieuw uit komen te zien:

1. Voegenstift schudden
2. Stiftdop eraf halen.
3. Paar keer het stiftpuntje op een vlakke plaats drukken totdat de verf uit het puntje stroomt.
4. De stift over de voegen heen trekken.

Het kan even duren voordat de inkt begint te stromen, zeker bij een ongebruikte stiftpunt. Door het pompen vult u de stiftpunt met verf tot deze verzadigd is zodat u ermee kunt verven. Wanneer u merkt dat de stift minder verf afgeeft dient u opnieuw te pompen met de stift.

Het is altijd aan te raden goed te letten op hoeveel druk u zet op de stift voor een goed en gelijkmatig resultaat en om slijtage aan de stiftpunt te voorkomen. Verder adviseren we om een zowel een droog en een licht vochtig doekje bij de hand te houden om eventuele overtollige inkt weg te vegen. Eenvoudig, toch?

Bekijk hieronder ook hoe de Voegenstift werkt:

 

 

 

3. Andere methoden voor het herstellen van vieze voegen.

Er zijn andere methoden om uw voegen te reinigen, maar geen enkele methode komt in de buurt van het gemak van de Tulipaint Voegenstift. Hieronder vindt u een paar alternatieven om te illustreren waarom de Voegenstift zo eenvoudig en effectief is.

Opnieuw voegen

Eén manier om ervoor te zorgen dat uw badkamer- of keukenvoegen hersteld worden, is om alles opnieuw te voegen. Dit is een hele drastische aanpak, tenzij uw voegen in een drastische staat verkeren. Om opnieuw te voegen heeft u speciaal voeggereedschap nodig om een deel van de vuile voegen weg te krabben of te knippen, en om de nieuwe voeg aan te brengen. De Tulipaint Voegenstift is ook in dit geval een betere optie, omdat:

De Voegenstift is gemakkelijker te gebruiken
Het is sneller en goedkoper

BONUS - Daarnaast heeft de Tulipaint Voegenstift een antischimmel- en antibacteriële werking. De unieke anti-schimmelformule van Tulipaint zorgt ervoor dat schimmels en bacteriën niet meer terugkomen, zodat alle vochtige kamers langer mooi zullen blijven. 1-0 voor Tulipaint!

 

Schimmelverwijderaar

Deze optie werkt vaak goed, toch laten veel mensen weten dat een schimmelverwijderaar niet altijd succesvol is in het verwijderen van hardnekkige vlekken op de voeg zelf. Bovendien is een schimmelverwijderaar behoorlijk giftig en zijn er specifieke veiligheidswaarschuwingen:

Irriterend voor de ogen
Irriterend voor de luchtwegen
Niet inademen!
In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met veel water en een arts raadplegen
Gebruik alleen op goed geventileerde plaatsen
In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen
Buiten het bereik van kinderen houden
Draag geschikte handschoenen

Tulipaint voegenmarkers zijn volledig veilig en niet giftig, dit omdat de inkt een op water gebaseerde formule heeft. 2-0 voor Tulipaint!

 

Voegcoating

Voegcoating is een dun laagje, dat een tijdelijke oplossing is en niet leidt tot een duurzame/permanente oplossing. Na een tijdje gaat de voegcoating van de voeg afbladeren. Daarnaast bevat de voegcoating geen antischimmel- en antibacteriële formule.
Voordat u de voegcoating aanbrengt dienen de voegen eerst grondig schoongemaakt worden. U leest het al, nadat de voegen schoongemaakt zijn. Vanzelfsprekend heeft u eerst een voegenreiniger nodig!

Het probleem met voegcoating is ook de ontvlambare gassen die een risico kunnen vormen. Zoals vermeld, is de Tulipaint Voegenpen op waterbasis en daardoor niet giftig, de voegenstift bevat geen dampen of gassen. 3-0 en game over!

 

 

4. Waarom de Tulipaint Voegenstift de beste keuze is.

Zoals eerder vermeld, zijn niet alle voegenpennen gelijk en zal een snelle Google-zoekopdracht een aantal negatieve beoordelingen uitlichten. De Tulipaint Voegenstiften zijn de beste optie om de volgende redenen:

De Tulipaint Voegenstift kunt u gebruiken op alle soorten muur- en vloervoegen.
De verf is 100% permanent en waterafstotend. 
De 5mm voegenstift kan maximaal 40 tot 60 meter aan voeglengte verven.
De voegenstift is beschikbaar in 14 populaire tegelvoegkleuren, namelijk Wit, Zilvergrijs, Lichtgrijs, Grijs, Donkergrijs / Antraciet, Zwart, Blauw, Crèmewit, Crème, Oranje, Beige, Bruin, Rood en Groen.
De Tulipaint Voegenpen heeft een unieke antibacteriële- en anti-schimmelformule waardoor uw voegen snel schoon worden en lang schoon blijven.
De Tulipaint voegenmarker is 100% gifvrij en veilig, niet voor niets de nummer één van Europa op het gebied van voegenreiniging!
De Tulipaint voegenpen is waterafstotend.
De Tulipaint Voegenstift heeft een gecontroleerde inkt-stroom voor zuinig gebruik.
De verf is snel drogend.
De overtollige verf op de tegels kan heel eenvoudig met een vochtige doekje afgeveegd worden.


Onze stiftpunten overleven de inkt!

De stiftpunten van Tulipaint’s Voegenstiften slijten niet voordat de inkt op is, dit komt omdat de stiftpunten omkeerbaar zijn. Kortom, u kunt de stiftpunten twee keer gebruiken!
U kunt u de Voegenstiften van Tulipaint gebruiken voor zo’n 40 tot 60 meter aan voegen en de speciale stiftpunten zijn gemaakt om zelfs nóg langer mee te gaan. Het kan voorkomen dat de voeg bijzonder ruw is en in theorie kan een punt dan beschadigen, waardoor deze sneller slijt dan we zouden willen, vandaar de omkeerbare stiftpuntfunctie. Geen enkele voegenstift op de markt heeft deze mogelijkheid!


Beschadigde voegen

Voegen gaan niet in hetzelfde tempo achteruit. Door een Voegenstift bij de hand te houden, kunt u beschadigingen en vuil bijwerken op het moment dat ze verschijnen.


Gekleurde voegen

Voegenstiften van Tulipaint zijn er in verschillende kleuren. Op deze manier kunt u verschillende gekleurde voegen opfrissen en biedt de Tulipaint Voegenstift u niet alleen de mogelijkheid om uw keuken en badkamer te verven, maar ook om de complete look te veranderen!
Witte voegen zien er nu eenmaal goed uit, maar we kunnen het voorstellen dat u eens aan iets nieuws toe bent. Met Tulipaint kiest u uit 14 verschillende kleuren en verandert u de look van uw badkamer of keuken eenvoudig en ook nog eens op een goedkope manier!

Stelt u zich voor; de grijze voegen leken een goed idee in de tegelwinkel, maar in het echt valt het toch tegen… Alles eromheen klopt; de tegels zijn schitterend, het meubilair en de apparatuur zijn geweldig, maar het is zo lastig wennen aan die lelijke grijze voegen. Tulipaint heeft ook hierop het antwoord; de Tulipaint Voegenstift! Breng een van de 14 unieke kleuren aan en uw voeg heeft binnen no-time een nieuwe kleur. En bent u die kleur na een tijdje ook zat? Dan gebruikt u gewoon één van de 14 andere kleuren!


Speciale stiftpunten

Tulipaint Voegenpennen zijn op maat gemaakt. Voor de Tulipaint Voegenstift zijn er twee puntmaten beschikbaar. De Voegenstift van 7 ml heeft een standaard Kogel stiftpunt van 5mm. Voor nog smallere voegen is er ook een Beitel stiftpunt van 3mm. Beide punten passen in de voegenstift, aangezien alleen het toppuntje bij de 3mm beitel reservepunt smaller is.

 

 

5. Recensies – Wat vindt men van onze Voegenstiften?

Er zijn enorm veel beoordelingen over de Tulipaint producten op onze website. De overgrote meerderheid van deze beoordelingen is zeer positief. Tulipaint bestaat sinds 2015 met een klantentevredenheid score van 9,3 op basis van alle klantenbeoordelingen. Dat is een zeer hoog percentage!

 

“ Als nieuw! Uitstekend product! Ik had echt niet zo'n goed resultaat verwacht. De voegen in de badkamer zijn ruim 10 jaar oud en ik maak ze bijna elke week schoon maar zonder echt verschil! Ik kocht voegenstiften op jullie site als een laatste redmiddel om te voorkomen dat ik opnieuw moest voegen en WOW wat ben ik verrast met het eindresultaat. Het werkt echt en de voegen zien eruit alsof ze nieuw aangebracht zijn (helder wit). 

 


Hieronder leest u nog een recente recensie:

 

“ Echt onder de indruk van deze voegenstiften. Ik heb ze gebruikt om onze verkleurde witte voegen in de badkamer en keuken grijze kleur te geven en het ziet er nu geweldig uit. De stiften zijn echt makkelijk te gebruiken. Echt een aanrader dus! 

 

 

Klik hier om alle reviews te lezen!

Voegenstift.nl beoordelingen

 

Interesse in Voegenstift?

Ook jij kunt jouw voegen laten stralen, net als duizenden klanten die onze Tip 2 hebben gevolgd. Klik hieronder op het Voegenstift plaatje om de Voegenstift product-pagina te bekijken en aan de slag te gaan met de goedkoopste, eenvoudigste manier om jouw voegen permanent schoon te maken en vooral te behouden! 

Tulipaint Voegenstift

GRATIS verzending NL & BE

Bij bestellingen vanaf €29,–

Snelle levering

Voor 17:00 besteld = Morgen in huis!

Achteraf betalen

Binnen 30 dagen